Salg på Harstad Sentrums første bilutstilling.

Salg på Harstad Sentrums første bilutstilling.

I starten av høsten arrangerte Harstad Sentrum sin første nybilutstilling. Tidlig en lørdag morgen var 15 biler fra fire forhandlere klare til å vise seg frem i høstsola. Bilene og sola skinte om kapp, og jammen endte det ikke med salg også. Helt tilfeldig faktisk, for Brit Stabursvik hadde ikke tenkt seg til byen denne dagen, men da yngstesønnen Jon ringte og ba om skyss, så var ikke mamma vond å be. De møttes på torget, der Brit kom i snakk med Tor & Bjørn Autoservice, en forhandler av bilmerket Subaru, som hun kjenner godt. Meget godt. For Brit og familien har handlet Subaru i 33 år nå, 8 biler bare til mamma, alle fra Tor og Bjørn Autoservice. Basillen har spredd seg, mann og sønner kjører selvfølgelig Subaru de og.

Som et resultat av en hyggelig prat på nybilmessa, endte Brit, som ikke skulle ha seg ny bil helt enda, opp med en splitter ny Subaru Forrester Hybrid. Noe av det viktigste for Brit i valget av bil, er servicen som følger med, derfor holder hun seg til Subaru og gjengen hos Tor & Bjørn.

Jon-Dagfinn Aspenes er i dag daglig leder hos Tor & Bjørn Autoservice. Som forholdsvis liten forhandler tror de på viktigheten av å være synlig, og å være med der det skjer. På en uke var de med på to bilutstillinger, og hadde salg som følge av begge fremvisningene.

Men det aller viktigste for gjengen i Kanebogen, er service. Og den er de blitt kjent for. De har kunder fra hele regionen, det kommer folk fra Lofoten, Vesterålen, og  Mo i Rana, og sågar en kunde fra Bodø som kjører til Harstad når det er tid for service på bilen, for servicen kunden får er uten sidestykke. Dette viser seg også ute på verkstedet deres, der det er et mangfold av bilmerker, som kommer hit, ikke bare deres egne.

Subaru er et japansk merke, kjent for firhjuldrevne biler, og det kommer jo godt med her oppe i nord. Ta turen innom Jon-Dagfinn og gjengen i Storåkeren 9, så hjelper de deg med å finne bilen som dekker dine behov.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.