Susanne Helland styreleder i Harstad Sentrum AS

Styreleder Susanne Helland.

Susanne Helland styreleder i Harstad Sentrum AS

På styremøtet i Harstad Sentrum AS den 30. september 2019 ble Susanne Helland valgt til styreleder. Hun blir selskapets første styreleder etter at Bjørn Akselsen som har ledet selskapet gjennom stiftelses- og etableringsfasen. Akselsen fortsetter som styremedlem.

Susanne Helland er født og oppvokst i Harstad, gift med Lars Ivar, har 4 barn og jobber som økonomisjef i Harstad Skipsindustri AS. Hun har sin siviløkonomutdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har en spennende og variert jobberfaring fra stillinger hos Cubus Norge, BDO og Averdi. Hun har vært ansatt hos Harstad Skipsindustri AS siden juni 2017.

Med seg i styret får Susanne, i tillegg til Bjørn Akselsen som er næringssjef i Harstad Kommune, Rune Torbergsen, leder på Bysenteret, Chanett Gjeitanger, daglig leder Bark Spiseri & Bar og Karl Erik Aagård-Nilsen, som er gårdeier i Harstad sentrum.

Styret har som målsetting at Harstad Sentrum AS skal bli et viktig redskap for å skape attraktive opplevelser i sentrum, slik at trivselen for innbyggere og besøkende blir på topp og omsetning og lønnsomhet hos alle næringsdrivende utvikler seg i en positiv retning.

Hugo Magne Kjelseth er engasjert som daglig leder i Harstad Sentrum AS og vil være selskapets ansikt utad. Han blir sammen med eiere og styret sentral i jobben med å gjøre etableringen av Harstad Sentrum AS til en suksess.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.