SPAR

SPAR er verdens største supermarkedkjede

ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 08:00-20:00
Lørdag: 09:00-18:00
Telefon: 77 01 25 55
Rikard Kaarbøs plass 1, 9505 Harstad

Hos Joker Bysenteret finner du alltid gode tilbud på populære dagligvarer, samt et bredt utvalg av nystekte brød, nystekte delikate småvarer og fersk sunn frukt & grønt.

Som en typisk lunsjbutikk, tilbyr vi et godt utvalg på varme lunsjretter som hamburger, lunsjkaker, baconburger, karbonader, lasagne, grillet kylling, tacobaguett og grillmat. Vårt Mat i Farta konsept gir deg alltid nystekt panini, focacchini, calzone og ostesmørbrød. Ønsker du noe iskaldt å drikke, så anbefaler vi vår helt naturlige slush, eller Slurp som den heter her. Vår svært populære salatbar må du bare prøve.

Butikken ligger svært sentralt i Harstad sentrum, inni byens beste kjøpesenter, Bysenteret.

Joker tror på god, gammeldags service. Det eneste vi er usikre på er om den faktisk er gammeldags. Service er rett og slett ikke hva det en gang var, unntatt i Joker-butikkene. Med kjøpmenn som fyller på varer, står i kassa og hjelper til – helt selv. Våre ansatte er de beste i verden, og vi i slår gjerne av en prat, og tar oss tid til å sørge for at du finner det du leter etter. Er det noen spesielle varer du trenger, så skaffer vi gjerne det. Vi får tak i det aller meste igjennom norgesgruppens vareutvalg.

Vi er små, lokale butikker som fremdeles er møteplassen i lokalsamfunnet. Vårt slagord er – den gode naboen.

Velkommen til en hyggelig handleopplevelse. Vi sees.