SPAR

SPAR er verdens største supermarkedkjede

ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 08:00-22:00
Lørdag: 09:00-18:00
Telefon: 77 01 25 55
Rikard Kaarbøs plass 1, 9505 Harstad

Hos SPAR Harstad finner du alltid gode tilbud på populære dagligvarer, samt et bredt utvalg av nystekte brød, frukt og grønt.

Som en typisk lunsjbutikk, tilbyr vi et godt utvalg på varme lunsjretter som hamburger, lunsjkaker, baconburger, karbonader, lasagne, grillet kylling, tacobaguett og grillmat. Vår svært populære salatbar må du bare prøve.

Butikken ligger svært sentralt i Harstad sentrum, inni byens beste kjøpesenter, Bysenteret.

Vi hos SPAR Harstad er stolt av å være medlem av verdens største supermarkedkjede, og vi har mange gode leverandører med kjente merkevarer.

SPAR og BAMA tilbyr 60 % rabatt til alle idrettslag ved kjøp av frukt og grønt. Vi vil med denne avtalen gjøre frukt og grønt mer tilgjengelig på små og store idrettsarrangementer. Ordningen er enkel og lønnsom for idrettslaget, og du finner mer info om dette på www.bama.no

Vår Visjon er at ”SPAR skal gi kunden den beste lokale handleopplevelsen”, dvs. at hos oss vil vi alltid strekke oss langt for å møte dine forventninger, både til service, god kvalitet på matvarer og trivelig betjening. Vi slår gjerne av en prat, og tar oss tid til å sørge for at du finner det du leter etter. Er det noen spesielle varer du trenger, så skaffer vi gjerne det. Vi får tak i det aller meste igjennom norgesgruppens vareutvalg.

Velkommen til en hyggelig handleopplevelse.