OM OSS

Litt om sentrumsselskapet Harstad Sentrum AS
Bedriftene og kommunen som er eiere – og vår organisasjon

 

Linn Karoliussen Hvattum – Daglig leder

Kontaktinfo: Epost: linn@harstad-sentrum.no
Besøksadresse: Castello Festivalsenter, Richard Kaarbøsgate 17, 9405 Harstad

Harstad Sentrum AS eies av gårdeiere, næringsdrivende i sentrum, Vågsfjord Eiendom, Arctic Eiendom (Bysenteret), Nordic Eiendom (Alti Harstad) og Harstad Kommune.

Vår visjon er å skape attraktive opplevelser for besøkende og brukere av Harstad Sentrum. Vi skal bidra til et mer aktivt, levende og hyggelig sentrum. Det skal vi få til gjennom egne arrangementer som Julebyen Harstad, Vinterfestival, Sommerfest i juli og Høstfest med Bondens Marked, kortreist mat, grønnsaker og bær. I tillegg skal vi støtte opp om og markedsføre de flotte festivalene vi har i Harstad, de mange små og store arrangementer, utstillinger og aktiviteter som skjer i sentrum.

Vi skal bidra til at Harstad Sentrum er tilgjengelig for alle, er trygt å besøke, rent og pent og attraktivt både for oss som bor her, alle som kommer på besøk og for de som driver sin næringsvirksomhet og handel her.

Harstad Sentrum skal være den foretrukne og engasjerte samarbeidspartneren for næringslivet og kommunen når det gjelder langsiktig jobbing for positiv utvikling av sentrum. Selskapet skal vitalisere sentrum gjennom å bidra til å få fylt opp tomme lokaler, utvikle og produsere attraktive tjenester, aktiviter og arrangementer. Resultatet av vårt arbeid skal bli et enda mer levende, artig og attraktivt Harstad Sentrum for alle!

 Harstad Kommune

Harstad Kommune

 20 butikker og 4 spisesteder

20 butikker og 4 spisesteder

 8 butikker, 1 spisested

8 butikker, 1 spisested

 30 bedrifter som eiere + medlemmer

30 bedrifter som eiere + medlemmer