BRUKERBETINGELSER  FOR NETTSTEDET HARSTAD-SENTRUM.NO

STANDARD BRUKERBETINGELSER FOR NETTSTEDET HARSTAD-SENTRUM.NO

1. Generelt
Disse brukerbetingelsene er en juridisk avtale mellom deg og Harstad Sentrum AS. Ved å bruke dette nettstedet bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert betingelsene. Hvis du ikke aksepterer disse betingelsene, kan du ikke bruke dette nettstedet.
Brukerbetingelsene og eventuell annen informasjon på dette nettstedet kan endres eller oppdateres uten varsel. Du plikter å holde deg informert og oppdatert på disse betingelsene. Vi anbefaler derfor at du besøker og leser gjennom disse betingelsene hver gang du besøker nettstedet.
harstad-sentrum.no bruker informasjonskapsler for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette samtykker du i bruken av informasjonskapsler.

2. Registrering
For å gjennomføre kjøp hos harstad-sentrum.no må brukeren ha leveringsadresse i Norge, samt at brukeren må registrere seg hos oss. Registreringen er gratis og uten forpliktelser om kjøp. Vi lagrer opplysningene på en sikker måte, og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Mulighet for varekjøp blir mulig når betingelsene er akseptert. Passordet er brukerens sikkerhet slik at ikke brukerkontoen skal misbrukes av uvedkommende. Brukeren er forpliktet til i å umiddelbart varsle Harstad Sentrum AS ved tap av brukernavn/passord eller andre sikkerhetsbrudd.

3. Personvernregler
Personlige opplysninger som gis eller samles inn gjennom eller i forbindelse med denne nettsiden, håndteres i henhold til personopplysningsloven.

4. Endringer i personlig informasjon
Brukeren skal varsle Harstad Sentrum AS om endringer av for eksempel e-postadresse, kredittkortinformasjon og andre forhold av betydning umiddelbart ved å endre kontoinnstillingene under Min Side. Brukeren er eneansvarlig for eventuelle kostnader som kan oppstå ved feilaktig eller manglende oppdatering av brukerinformasjon.

5. Informasjon og ansvar
Harstad Sentrum AS skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader som følger av bruk (eller manglende bruk) av nettsiden, herunder skader forårsaket av virus eller eventuell uriktig eller ufullstendig informasjon. Harstad SentrumAS står ikke ansvarlig for skader som skyldes bruk av elektroniske kommunikasjonsmidler, inkludert, men ikke begrenset til skader som skyldes manglende eller forsinket levering av elektronisk kommunikasjon, oppfanging eller manipulering av elektronisk kommunikasjon fra tredjepart eller dataprogrammer som brukes for elektronisk kommunikasjon og overføring av virus.

6. Opphavsrett
Med mindre annet er angitt, tilhører alle rettighetene til denne nettsiden og informasjonen, herunder opphavsrettigheter og andre immaterielle rettigheter Harstad Sentrum AS. Brukerne har lov til å lese nettsiden og informasjonen og ta kopier til eget personlig bruk, for eksempel ved utskrift eller lagring. All annen bruk av nettsiden eller informasjonen, for eksempel lagring eller gjengivelse av (en del av) nettsiden på en eller flere eksterne nettsider eller oppretting av lenker, hyperlenker eller dype lenker mellom nettsiden og en annen nettside, krever skriftlig forhåndsgodkjenning.

7. Gjeldende lov og jurisdiksjon
Disse brukervilkårene skal utelukkende reguleres av lovene i Norge. Alle tvister som oppstår i forbindelse med disse brukervilkårene, herunder tvister om vilkårenes eksistens og gyldighet, skal sendes til vedkommende domstol i Harstad i Norge, med mindre annet er spesifisert i bindende lovkrav.