Arctic moving image image & film festival

Arctic moving image image & film festival

“Vi gir dere en langhelg full av store kunst- og filmopplevelser, i og utenfor kinoen. Interessante paneldiskusjoner, foredrag, Q&A’s og verksteder, film og aktiviteter for barn og ungdom. 

AMIFF feirer film i alle sine kunstformer, gjennom fortid, nåtid og fremtid, og utforsker samfunnet vårt, i vår Arktiske bakgård og verden for øvrig. Vi viser både narrativ film, og ‘bevegelige bilder’ (moving image), altså videokunst, eksperimentell film og tidsbaserte installasjoner og skulpturer, som gir muligheten til å utforske berøringspunktet mellom disse. Vi har mange gjester fra rundt om i verden som kommer og presenterer filmene, kunsten og deltar i debattene.”

http://www.amiff.no/

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.