Hageland Nathanielsen

Harstads eldste blomsterbutikk

Hjem / Shopping / Hageland Nathanielsen

ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 09:00-20:00
Lør: 10:00-18:00
Søn
: 12:00-18:00
 
Telefon: 77 07 99 20
Seljestadveien 16 C, 9406 Harstad

Hageland Nathanielsen

En grønn oase på Seljestad!
Hageland Nathanielsen er den eldste blomsterbutikken og hagesenteret i Harstad, med røtter helt tilbake til 1931. Hos oss får du det meste du trenger til hjemmet, hagen og uteplassen din. Vi er stolte av jobben vår og butikken vår, og vi elsker å overraske våre kunder med nye og spennende varer og utstillinger. Vi har et ungt og kreativt miljø med faglærte blomsterdekoratører og gartnere. Vi er stolt medlem av fagkjeden Hageland.

Vi utfører alt innen blomsterbinderi til alle anledninger, fra det tradisjonelle til det helt spesielle. Du kan trygt og enkelt bestille blomster for levering i Harstad i vår nettbutikk nathanielsenblomster.no

Våre planter og produkter er nøye utvalgt for å passe vårt nordnorske klima. Du finner også nødvendig utstyr og tilbehør for at du skal lykkes med dine grønne prosjekt, enten det er ute eller inne.

Visste du forresten at vi også har en del varer som du nødvendigvis ikke forbinder med et hagesenter? Vi har regionens største utvalg i hagemøbler og utstyr. Vi kan også by på: spennende interiørvarer, smakfulle delikatesser, kjæledyravdeling med fôr og utstyr til hund og katt.

Hvert år, i november og desember, bygger vi om hele butikken og skaper et magisk Juleland som det ikke finnes maken av! Da har vi alt du kan tenke deg som hører julen til, og store og små valfarter til butikken for å få med seg en god dose julestemning hjem.

Vi brenner for å levere kvalitet i alt vi gjør! Vi strekker oss gjerne litt ekstra for at du som kunde skal finne det du trenger og samtidig få en fin opplevelse når du besøker oss.

Velkommen inn til oss i det grønne. Her får du alltid inspirasjon, fagkunnskap og godt humør på kjøpet!