Apotek1

Vår kunnskap - din trygghet

Hjem / Velvære / Apotek1
ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 08:30-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Telefon: 77 07 99 80
Telefax: 77 07 99 81
Rikard Kaarbøs plass 1, 9505 Harstad

Apotek1 – Bysenteret

Apotek 1 er lokalisert i første etasje i Bysenteret, med inngang direkte fra Hans Egedes gate og også inne fra senteret.

Det er lett å komme inn til oss, enten du kommer med rullator eller med spreke ben. Vi har lyse og trivelige lokaler, rask reseptekspedering og er en blid, dyktig og service innstilt gjeng.

Vi i Apotek 1 skal gjennom vår rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for deg som kunde. Våre produkter og tjenester skal gjøre helsehverdagen enklere, og som kunde skal du være trygg på at du får riktige produkter og råd tilpasset ditt behov.

Apotek 1 sin ambisjon er å leve opp til vårt slagord «Vår kunnskap-din trygghet», i alle våre kundemøter.

Farmasøytene hos oss er eksperter på legemidler, og fokuserer på at du som bruker skal kunne anvende dine medisiner rett, både de du får på resept og de du kjøper uten resept.

Hos Apotek 1 på Bysenteret har vi mer enn legemidler. Vi har et stort utvalg innen hudprodukter fra blant annet Nuxe, REN, Vichy, Cosmica, Aderma, La Roche-Posay, Avene og BodyShop. Vi hjelper deg med å finne riktig hudpleie produkt for din hud.

Mor og barn blir godt ivaretatt med råd og veiledning og aktuelle babyprodukter. Vi har både ammeskjell, ammeinnlegg, brystpumpe, stelle-/ hudprodukter og andre aktuelle produkter for hele familien.

Apotek 1 har også et godt utvalg av praktiske hjelpemidler som kan gjøre hverdagen enklere, både gripetang, gåstaver, krykker og ergonomiske hjelpemidler i tillegg til et lite erotisk hjørne med sexhjelpemidler.

Som medlem av vår kundeklubb vil du ha flere medlemsfordeler, blant annet 40% rabatt på flere varer i hver kampanjeperiode.

Du kan også opprette abonnement på faste medisiner, så klargjør vi medisinene dine og sender deg en SMS når det er på tide å hente ut på nytt

Velkommen innom Apotek 1 på Bysenteret:  vår kunnskap – din trygghet