Inglot

Norges beste makeup-butikk!

Hjem / Velvære / Inglot
ÅPNINGSTIDER
Man – lør: 10:00-18:00
Telefon: 413 22 876
Rikard Kaarbøs plass 1,9405 Harstad

INGLOT – Bysenteret

Kjernen i konseptet til INGLOT er å skape og utvikle veldig hudvennlig makeup, som ikke er for kostbar slik at alle skal få tilgang på god makeup. INGLOT har fokus på rene kvalitetsprodukter tar hensyn til miljøet og tilstreber seg til å drive virksomhet med gode verdier i alle ledd.

Nå er det også trendy blant folk å være mer sunne og ta gode valg av de produktene man bruker på kroppen. Det er ikke parabener og masse fyllstoffer, men rene råvarer i alle våre produkter. Da trenger man faktisk å bruke mye mindre produkt for å oppnå det resultatet man ønsker.

Som eksempel kan vi nevne vårt «Freedom-System», som er et system der du som kunde (gjerne med vår hjelp) setter sammen en pakke av f.eks. øyenskygge, blush og highligheter. Når du så er tom for et produkt, kjøper du bare en refill som du setter inn i den første boksen du kjøpte. Enklere, billigere og på denne måten bidrar både vi og du som kunde til miljøgevinst.

Det er litt moro å trekke frem at alle makeup-skoler i Norge har INGLOT som merke i sin utdanning. Dette viser kvaliteten og bredden i merket.

INGLOT har over 200 nyanser av øyeskygge og neglelakk og 150 nyanser av leppestift. Selskapet designer og utvikler nye kosmetiske formler i tråd med de nyeste trendene i tekstur og farge.

La våre herlige jenter hos INGLOT Harstad hjelper deg med å finne den perfekte make-up til nettopp deg!

Velkommen til en hyggelig opplevelse og handel – vi gleder oss til å hjelpe deg!