HJEMME HOS OSS

HJEMME HOS OSS

Bordet er dekket og vertene er klare til å ta imot sine gjester, (hos) HJEMME HOS OSS inviteres du inn i varmen av verter som setter gjesten i høysetet. Om de ikke har dekket på perrongen med mat av alle slag så er de ikke noe dårligere enn at det bugner av forlokkende varer på bord, utenfor butikken, som inne i butikken, pent og ryddig stilt opp. Klare til å bli med til et nytt, godt hjem.  

HJEMME HOS OSS er en familiedrevet bedrift som har servet harstadværinger i 62 år. Navnet har endret seg gjennom tidene, men konseptet, vennligheten og serviceinnstillingen, er den samme i dag som i 1958.  Her finner du det du trenger av kjøkkenutstyr og småinteriør til både hjem, hytte og camping. Pynteputer for å live litt opp i gråværet, servietter til båtturen eller kanskje en lokalprodusert kopp fra Inko Borkenes. Med sitt friske, nord-norske språk på trykket, er dette noe du ikke finner noen andre steder i verden! Men de rappkjefta koppene er ikke det eneste spesielle du finner her, HJEMME HOS OSS er en av veldig få forhandlere i Nord-Norge av flere kjente merker, som Normann Copenhagen, Fru Timian, Figgjo, Ment, Dunoon, Lene Bjerre og LinDNA med flere. Og i år som tidligere venter vi i spenning på å se hva som blir årets Harstadkule, den helt særegne julekula med motiv fra Harstads kjente landemerker og bygninger. 

Dagens drivere, Ellen og Knut er søsken og andre generasjons drivere av forretningen, en arv man ikke tar lett på. For både kunder og ansatte står de på for at alle som kommer hit skal oppleve å bli møtt av mennesker som har fokus på kvalitet, service, kunnskap og opplevelse. Per i dag så er det Bodil som er den nyeste i jobben, med sine over 20 år i butikken. Kundene vender også igjen, de som første gang kom småtrippende inn i butikken leiende ei god bestemorhand, kommer i dag rullende med barnevogner selv. For kunden her er vanskelig, ja nærmest umulig å aldersfeste. Hit kommer gamle som unge, noen av vane for de vet de får tak i det de trenger her, andre for at de har sett noe på sosiale medier som fanget deres interesse. Og, helt gratis, med på kjøpet får du veldig ofte et godt råd. Her har de nemlig til flere av sine produkter, selv laget et skriv om hvordan du skal ta best vare på produktet du velger å kjøpe med deg hjem, de ønsker jo at det skal være lengst mulig levetid på ditt nyeste innkjøp, det er bærekraft og service! 

Og om du ikke kommer ridende til hest, så gjør ikke det noe. Her blir alle møtt med samme profesjonalitet som om det var kongen selv.  

   

 

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.