Quality Hotel Harstad

På havpromenaden

Hjem / Hotell / andre bedrifter / Quality Hotel Harstad

ÅPNINGSTIDER
Alltid åpen
Telefon: 22 33 42 00
Anna Elisabeths gate 8, 9405 Harstad

Quality Hotel Harstad

På havpromenaden i tilknytning til Hurtigrutekaia, i det nye og spennende området Kaarbøkvarteret ligger Quality Hotel™ Harstad sine 40 ragende meter er hotellet et naturlig blikkfang og byens høyeste bygning. Hotellet kan skilte med 180 hotellrom og 10 møtelokaler, hvor det største rommet har plass til hele 360 konferansegjester.

Det nye hotellet i og ved sjøkanten
Quality Hotel™ Harstad er lokalisert i sjøkanten i den nye bydelen, Kaarbøkvarteret. Hotellet blir en del av den spektakulære havpromenaden som ligger i tilknytning til Hurtigrutekaia. Med sine 11 etasjer og 40 høydemeter tilbyr mange av hotellets rom en havutsikt som bare må oppleves.

Møteplassen i Harstad
Det er i møtet mellom mennesker magi oppstår og mytiske historier skapes. Omringet av hav og et hav av historie ligger alt til rette for inspirerende konferanser, events og minneverdige øyeblikk. Storsalen, Atlantis, byr på fleksible løsninger og kan romme opptil 340 personer. Hotellet har totalt 10 møterom i ulike størrelser. I hotellets Q-zone kan du slappe av med en runde shuffleboard og ulike spill. Visste du forresten at popcorn og softis alltid er inkludert når du har konferanse hos oss?

Restaurant NÒR
Blir du sulten av all den friske sjøluften kan du finne veien til hotellets restaurant som vil ha upåklagelig lokasjon i sjøkanten og bar med uteservering. I Brasserie NÒR kan du nyte et bedre måltid med Vågsfjorden like utenfor vinduet. Restauranten er et moderne europeisk konsept utviklet i det nordiske kjøkken, hvor våre kokker utvikler kjente klassikere basert på skandinaviske og sentraleuropeiske tradisjoner. Enten du har med deg flokken, naboen, din utvidede familie, kollegaer eller nyter det gode liv alene, vil du alltid føle deg hjemme hos oss.

Rått, spektakulært og magisk
Alt du har hørt er sant! Harstad byr på fantastiske naturopplevelser du aldri har sett maken til. Drømmer du om ordentlig fisketur? Padle kajakk i når havet er farget asurblått? Eller kanskje du vil klatre opp i høyden som gir deg hele bildet? Harstad kan fort gi deg det pusterommet du ikke visste du trengte.

Det perfekte hotellet for familier og idrettslag
I tillegg til sentral lokasjon og fasiliteter shuffleboard og spill, har Quality Hotel™ Harstad har til sammen 180 hotellrom, 377 senger, 8 familierom og flere rom med sovesofa. Perfekt for familier eller andre større selskap.