Umami

Den gode smaken

Hjem / Mat & Drikke / Umami

ÅPNINGSTIDER
Tirs – søndag: fra kl. 18:00
Telefon: 950 90 911
Hans Egedes gate 12, 9405 Harstad

Umami

Umami, også kjent som den femte smakssans, ble oppdaget for vel hundre år siden, og er “lillebroren” til smakene søtt, salt, surt og bittert. Ordet betyr velsmakende og lekker på japansk, og det er nettopp det vi ønsker at vår mat skal være. Den skal smake fantastisk, samt være en fryd for øyet.

Umami Harstad AS ble stiftet 14. januar 2011, og drives av kokkene Sigrid Rafaelsen og Kim-Håvard Larsen. Begge har jobbet på noen av landets beste restauranter og tok fagbrev i Oslo. Umami ble kåret til Nord-Norges beste restaurant i 2017, og er rangert blant nordens beste i prestisjetunge White Guide.

I februar åpnet vi i nye, flotte lokaler i Hans Egedes Gate 12. Fortsatt jobber vi for å fremme våre flotte lokale råvarer, og ønsker å utvide mattilbudet i Nord-Norge med en restaurant i verdensklasse hvor atmosfæren er lun og avslappet. Vi nærmer oss stadig våre ambisjoner om null matsvinn og vi krever bordbestilling på forhånd.

Restauranten er perfekt for alt fra en romantisk aften til selskaper. Ved lukkede arrangementer har vi kapasitet til 60 gjester.

Velkommen til oss!