Clarion Hotel Arcticus

På bryggekanten

Hjem / Hotell / andre bedrifter / Clarion Hotel Arcticus
ÅPNINGSTIDER
Alltid åpen
Telefon: 77 04 08 00
Havnegata 3, 9480 Harstad

Clarion Collection Hotel Arcticus

Clarion Collection Hotel Arcticus er et hotell med moderne atmosfære preget av kunst, musikk og kultur. Hotellet ligger sentralt på den gamle havnen i Harstad med utsikt mot havet og fjellene.

Hotellet blir på folkemunne kalt for kulturhushotellet, blant annet fordi det har vært populært blant kulturpersonligheter som Willy Nelson og Rolv Wesenlund. Hotellet er utsmykket med kunst fra kjente kunstnere som Kari Christensen og Geir Stormoen. I hotellets relax-avdeling finner du en avslappende atmosfære med komfortable møbler, badstue og treningsmuligheter.

Møterom: Clarion Collection Hotel Arcticus byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter med en unik kulturell atmosfære. Her kan du både arrangere dagskonferanser eller ha konferanser over flere dager med overnatting.

Treningsrom: Vi vet at det er viktig for mange å holde seg i form selv om man er ute på reise. I hotellet fitness-avdeling finner du tredemølle, treningssykkel, romaskin og multigym. Flott relax avdeling med badstue som har vinduer mot havet.

Fiskestenger til utlån: Du trenger ikke dra langt for utendørsaktiviteter. Høres det hyggelig ut å fiske fra brygga utenfor hotellet? Vi tilbyr to fiskestenger til utlån for våre gjester.

Vi byr på kveldsmat!  Vi byr også på kaffe og vafler på ettermiddagen, samt kveldsbrikke for de som ikke rekker vår kveldsmat. Velkommen!