La matløsta hærrje!

La matløsta hærrje!

Sier de på Skafferiet Gourmet. Det er ikke rart, når man ser på vareutvalget, som i beste fall, i mangel på dekkende ord kan beskrives som rikholdig. Enten du skal på piknik i parken, familiegrilling eller tapas med venneflokken, så har Skafferiet Gourmet garantert noe godt å ta med til matbordet. Vareutvalget er rikt, men noe har produktene til felles, det er kortreist, nord-norsk mat, fra bonden til bordet.

«Rætt i nævvan», er varmmat-konseptet, og hva er vel bedre når du er på bytur med ungene enn å kunne svippe innom for ei varm «feskekaka» fra Petters Sjømat, pølser eller lammebolla. Selvfølgelig alt fra lokale leverandører, til og med så lokalt at noe av maten lager de selv på eget kjøkken! Mens ungene nyter feskekaka, kan du «røssk me dæ en kaffe» fra Hindø kaffebrenneri i Sigerfjord, og kanskje klarer du å snike med noe søtt til kaffen fra Bakerinnen, uten at ungene ser det. For inne på Skafferiet Gourmet, i en atmosfære som gjør et besøk hit til en helhetlig opplevelse, har Bakerinnen satt igjen et fristende fat med cookies. Det vitner om samarbeid og samhold i byen vår.

På Skafferiet Gourmet er alle velkommen, her finner du gamle som unge, noen vet hva de er ute etter, andre ønsker tips og veiledning til et smakfullt måltid. Lurer du er det bare å spørre, god kjennskap til produkt og muligheter gjør at du som kunde blir ivaretatt hele veien, og er det noe de ikke har, ja så vet de hvor du kun finne det.
Utenfor butikken, kan du på hjemmesnekrede møbler, ta en pust i bakken, mens du tenker på alt det gode i den særegne stemplede papirposen fra Skafferiet Gourmet. Den som inneholder tacopølse fra Ottestad Gård, lakseburger fra Refsnes Matglede og multegele fra En smak av midnattssol. Kanskje tenker du som vi, «la sæntrumsløsta hærrje».

For mer informasjon, se profilside

Skafferiet - kaffe - Harstad Sentrum

 

Skafferiet - varmmat - Harstad Sentrum

x (x)
739x510 (860x593)
85.90 KB

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.