Harstad Sentrum AS har fått ny daglig leder

Harstad Sentrum AS har fått ny daglig leder

Fra og med i dag 2. juni er Linn Karoliussen Hvattum på plass som ny daglig leder i Harstad Sentrum AS.

Linn har utdannelse innen reiseliv, ledelse, førskolelærer og spesialpedagogikk. Hun har tidligere jobbet som enhetsleder, pedagogisk leder og styreassistent i Kvæfjord kommune. Nå kommer hun fra stillingen som styrer av Læringsverksted Bygdestua barnehage.Linn er 35 år, er samboer og har 2 barn.

I tillegg har hun vært deltaker i «Propellfabrikken». I første omgang kommer Linn til å sette seg inn i jobben, skaffe seg oversikt over medlemmer etc. Så snart det er praktisk mulig kommer Linn til å komme innom dere for å hilse på. Hennes første arbeidsdag var tirsdag 2. juni i midlertidige lokaler i 2. etasje i Storgt. 29.

Avtroppende daglig leder Hugo Magne Kjelseth takker for seg etter å ha ledet Harstad Sentrum i vel 12 måneder.

«Det var intensjonen hele veien at jeg skulle bidra til en god start for Sentrumsselskapet og når tida var inne overlate stafettpinnen videre til ny daglig leder. Jeg ønsker Linn masse lykke til og er helt sikker på at hun kan videreføre og utvikle det arbeidet jeg har gjort sammen med styret i selskapet, på en veldig god måte.

Og ikke minst vil hun bidra med sin egen kompetanse, entusiasme og erfaring til å gjøre Harstad Sentrum enda bedre, enda viktigere og enda mer synlig for medlemsbedrifter og besøkende til Sentrum. Jeg vil fortsatt være med som medlemsbedrift og medeier i Harstad Sentrum AS, med mitt selskap Kjelseth Consulting AS.

Og fremfor alt er jeg en svært trofast Harstad og Sentrumspatriot som alltid vil heie på byen min», avslutter Hugo Magne Kjelseth.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.