Skafferiet Gourmet

Din lokalmat spesialist

Hjem / Mat & Drikke / Skafferiet Gourmet

ÅPNINGSTIDER
Se gjeldende åpningstider på vår nettside
Telefon: 414 65 772
https://skafferietgourmet.no/
Strandgata 4, 9405 Harstad

Skafferiet Gourmet

Skafferiet Gourmet – Din spesialist på lokalmat – tilbyr tradisjonsmat fra norske småskalaprodusenter. Spekepølser, ost tørket kjøtt samt saft, geleer og marmelader av frukt og bær.

For Skafferiet Gourmet handler det om å søke etter de gode smakene og opplevelsene fra den norske matkulturen. Vi er stolte av den rike naturen og tradisjonene som har gitt oss et rikholdig spiskammer. Norske produkter er i verdensklasse. Vi har unike ressurser, og foredlingen blir ivaretatt av mange entusiastiske og engasjerte produsenter rundt om i landet. De bygger på erfaringer fra en tid da behandling av råvarene handlet om å overleve.

For våre forfedre var ikke det viktigste å leve om sommeren, men å overleve vinteren.

Salting, sylting, speking, gjæring, tørking og røyking er konserveringsmåter som har reddet oss gjennom vinternatta i generasjoner. Og sannelig har vi ikke hygget oss i mørket med alle våre spesialiteter. For norsk mattradisjon er ikke nød og armod. Det er ren nytelse.

Dyr og fisk i Norge lever i et fantastisk miljø med rent vann, luft og beite. Det setter spor, eller rettere sagt det setter smak. Og smaken av norsk natur er helt unik og utrolig variert.

De gode råvarene setter sitt særpreg, men håndverket ligger i prosessen frem til ferdig produkt. Kvalitet bygger på kunnskap om mat, dyr og natur.

Skafferiet Gourmet leverer unike produkter fra produsenter som tar vare på og fremhever det beste fra norsk natur. Kortreist, lokal produksjon, god dyrevelferd og i pakt med miljøet. Det gir verdens beste smaker og verdens beste mat.

La matløsta hærrje!