Fantastiske Bakerinnen viser veg i ei krevende tid!

Fantastiske Bakerinnen viser veg i ei krevende tid!

Camilla Johansen og hennes dyktige team på Bakerinnen jobber dag og natt for å opprettholde mest mulig omsetning og trygge arbeidsplassene i denne svært krevende koronatiden. Med sine kvalitetsprodukter, aktive kundepleie, god markedsføring i sosiale medier, take-away og levering hjem til private og bedrifter, går de foran som et strålende eksempel for alle oss andre. Det er mulig med stor innsats, kreativitet og topp kvalitet i leveransene å fortsatt vinne kundenes hjerter❤️

Bakerinnen inspirerer oss alle, store som små bedrifter og er et eksempel til etterfølgelse. Vi i Harstad Sentrum er veldig glad for mottakelsen både Bakerinnen og resten av våre bedrifter får i markedet. Det skal være trygt å handle hos oss også når koronasmitten truer, både for de som vil ha levert varene helt hjem. Og for dem som er innom butikker og spisesteder for å handle selv.

Hjertelig velkommen og tusen takk til alle som handler og trygger våre arbeidsplasser. Takknemlig hilsen fra Bakerinnen og alle oss andre i Harstad Sentrum.

Bakerinnen - bakverk - Harstad sentrum

x (x)

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.