Godt samarbeid er nøkkelen til suksess i Harstad Sentrum!

Godt samarbeid er nøkkelen til suksess i Harstad Sentrum!

Hele ideen med etableringen av Harstad Sentrum AS er at alle næringsdrivende og gårdeiere i Sentrum skal samarbeide mot felles mål.

Det gjelder markedsføring og profilering, aktiviteter og arrangementer. Vår visjon er å skape attraktive opplevelser for alle besøkende i Sentrum.

Det har vi fått til gjennom felles juleaktivieter, Bondens marked, julefest og By:Lørdag.

Et nytt og spennende samarbeid mellom nisjebutikken Skafferiet Gourmet og Bysenteret så vi forrige lørdag, da Skafferiet flyttet inn på Bysenteret med deler av sitt matsortiment.

Det ble en travel og morsom lørdag med mange fornøyde kunder og besøkende, både inne på vår stand på Bysenteret og i butikken vår i Strandgata 4.

Det forteller Kim Hagen, en av eierne av Skafferiet Gourmet. Butikken vår har alltid første prioritet, men vi legger veldig stor vekt på samarbeidet med de andre butikkene og kjøpesentrene i Sentrum.

Det har vi veldig gode erfaringer med og nøkkelen til suksess for oss i Sentrum er helt klart at vi er knallgode på samarbeid.

For dere som ikke følger Skafferiet Gourmet på facebook, så kan vi absolutt anbefale det. Der viser Kim Hagen og hans kolleger i sine daglige oppdateringer, hvordan de på en herlig måte anbefaler og markedsfører alle de andre butikkene/aktørene i Sentrum, på Bysenteret og på Bertheustorget. «La Sentrumsløssta herje» er ett av de mange dialektuttrykkene som du kan lese på Skafferiet Gourmet sin facebook – en oppfordring vi absolutt slutter oss til.

Sentrum har det. ByLiv.

Skafferiet Gourmet - Harstad sentrum

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.