Takk for det gamle og Godt Nytt år!
Fotograf Åse Berg

Takk for det gamle og Godt Nytt år!

Tusen takk for året som er gått og et riktig godt nytt år ønskes til alle besøkende, handlende og næringsdrivende i Harstad Sentrum!

Vårt første driftsår i Harstad Sentrum AS er unnagjort og vi er i gang med vårt formål og visjon, nemlig å skape attraktive opplevelser for alle som besøker Harstad Sentrum.

Det skal vi gjøre både ved å lage egne aktiviteter og arrangementer, samtidig som vi markedsfører og legger til retter for andre aktører som vil skape attraktive opplevelser i Sentrum.

Vi gleder oss over at Rikard Kaarbøs plass ( Torget ) ble ferdig renovert i god tid før jul og ble tatt i bruk både ved Julegrantenninga 28.11, Julefesten 7.12 og Bondens Julemarked 14.12.

Dette i tillegg til at Torget laget en veldig hyggelig ramme rundt årets julehandel med mange fornøyde besøkende både fra vår egen kommune og regionen rundt oss.

Julebordarrangement, julekonserter i kirker og Kulturhus og et veldig godt tilbud av butikker, kjøpesenter og spisesteder befestet Harstad Sentrum sin posisjon som byens og regionens Handels-Sentrum nr. 1!

Nå er vi helt i starten av et nytt og spennende år med masse muligheter og utfordringer. Det gleder vi oss til og vi ser frem til mange hyggelige og artige aktiviteter og arrangementer i Sentrum gjennom hele året. Ut fra de positive erfaringene og tilbakemeldingene på Bondens Julemarked i 2019, så blir vi helt sikkert å få besøk av dem også i 2020. Gjerne flere ganger i løpet av året med kortreiste kvalitetsprodukter tilpasset de ulike sesongene.

Både vinteren og sommeren (juli) i Harstad fortjener mer aktivitet og vi legger opp til arrangementer som skal skape gode opplevelser i Sentrum gjennom hele året. Lørdag 4. januar åpner tunellen gjennom Harstadåsen og vil ta bort mye av gjennomgangstrafikken i sentrum (se egen sak). Det vil gi et enda grønnere og finere sentrum med bedre luft og mindre støy fra tungtrafikken, noe som gjør det enda triveligere for alle besøkende og handlende. Vi ser frem til å ta imot alle på beste måte og ønsker hjertelig velkommen til Sentrum i det nye året.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.