Historisk åpning av Harstadåstunnelen lørdag 4.1.

Historisk åpning av Harstadåstunnelen lørdag 4.1.

Lørdag 4. januar åpnes endelig den nye tunnelen gjennom Harstadåsen, som er en svært viktig del av Harstadpakken og vil gi et enda grønnere, renere og triveligere Sentrum! Den skal redusere gjennomgangstrafikken betydelig i Sentrum, særlig med hensyn til lastebiler, trailere og annen tungtransport.

Dette er svært gledelig og vil helt sikkert bidra til et enda grønnere og triveligere sentrum, med mindre støy og støv og bedre forhold for gående og syklende.
Harstad kommune har lagt opp til en fin åpningsmarkering lørdag formiddag, og vi i Harstad Sentrum gratulerer hele byen med dagen.

Samtidig ønsker vi hjertelig velkommen til en hyggelig helgehandel i Sentrum, før eller etter åpninga. Du vil alltid finne gode tilbud, få topp service og hyggelige opplevelser når du besøker Harstad Sentrum.

Det være seg i de mange flotte butikkene, kjøpesentrene og på cafeer/spisesteder, utesteder. Sentrum har også flere flotte frisørsalonger, Spa, moderne hoteller og flotte kulturopplevelser å by på.

Det er denne totaliteten som gjør Sentrum helt unik og attraktiv å besøke. Og husk at i helgene er det gratis å parkere både på rådhusparkeringa og i parkeringshuset i Havnegata.

Følg saken på kommunens nettsted

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.