Harstad Lab

Harstad Lab

Mandag 7. november inviterer vi til ny gjennomføring av Harstad LAB i lokalene på Castello. Dørene er åpen fra kl. 10.00 – 14.00 og klokken 11.00, 12.00 og 13.00 kjører vi korte pitcher, hver på rundt 10 minutt.
Program:
Kl. 11.00 Sicilie Kanebog – advokat, partner for Eurojuris Nord. Tema “Styreansvar – styrets og styremedlemmenes ansvar”.
Kl. 12.00 Svein Tvedt Johansen – Professor ved UiT Norges arktiske universitet. Tema “Arctic City Lab”.
Kl. 13.00 Øivind Arvola – Kommunikasjonssjef for Harstad Kommune. Tema: “Hvordan bli synlig i media?”.
Kom og gå som du vil!
Ta med lunsjpakken din, delta på ett eller flere innlegg, vær med oss gjennom hele dagen, eller bare stikk innom for en prat med en eller flere aktører. Det vil også være en representant fra hver av næringsforeningene, samt Harstad Kommune til stede for å svare på eventuelle spørsmål du har.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.