Kulturnatt Harstad

Kulturnatt Harstad

Fredag 21. oktober er det igjen Kulturnatt i Harstad. I skrivende stund er det over 40 innslag fordelt på 16 ulike steder.

Arbeidsgruppa, som i år består av representanter fra Festspillene i Nord-Norge, Harstad Kulturhus, Harstad Kommune, Harstad Skipsindustri og Harstad Sentrum har jobbet iherdig for å få et bredt program av kulturelle innslag klart til Kulturnatt. Det blir krystallbollesang og lydbad for fred, spectakulær poesi, og barneteater. Festspillene har arbeidsvisninger og smakebiter fra neste års festspillprogram. Vi skal nyte internasjonal mat og vakker musikk, lytte til forfattere og høytlesere. Se vakker kunst og prøve oss på grafikkverksted.

Alle sansene skal settes i sving og vi gleder oss enormt!

 

Sjekk ut programmet her: Kulturnatt – Harstad sentrum (harstad-sentrum.no)

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.