Velkommen til Stjernerom!

Velkommen til Stjernerom!

I 2019 startet Line Sivertsen butikken Stjernerom, to år senere flyttet hun butikken til ned på gateplan og ble med det enda mer tilgjengelig, nå er det bare å rulle barnevogna rett inn i butikken. Her kan barna kose seg i lekekroken, mens de voksne får se seg rundt i ro og mak.

Stjernerom er som sagt startet av Line selv, og for som grundere flest blir jobben en livstil.

«Navnet Stjernerom. Jeg kjenner på følelsen som minner meg om min barndom, – følelsen av frisk luft. Det å ligge i gode, varme klær i snøen og bare se opp på himmelen, se alle stjernene som blinker. Så kaldt, men likevel så varmt, – i min yndlings – kjeledress. En slik god følelse skulle jeg ønske alle barn kunne oppleve. Stjernerom, der rom ble med på grunn avmin brennende interesse for interiør! Barnerommet der interiør og klær møtes. Søte drømmer i bambus pyjamas, holde rundt den myke bamsen, liggende i den trygge sengen og sovne til melodi fra spilledåsen eller lyset fra våre nattlamper.»

Hos Stjernerom finner du baby- og barneklær fra størrelse 0-12 år (56-152). Butikken for små og store superstjerner fører også interiør til barnerom og leker, samt noe hygiene produkter.

Medlemmer av tvillingforeningen får opp til 20 % rabatt.

Stjernerom fører kjente merker som bl.a. Hummel, Gullkorn, Kattnakken, Mummi, Hust&Claire, Joha, Huttelihut, En Fant, Marmar, Sebra Interiør og UPPAbaby.

Line og teamet hennes vet hvordan de skal ivareta deg som kunde, både i fysisk butikk og på nettbutikken.

De yter service og strekker seg langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Dette sier Line og jentene om Stjernerom:  «Vi ønsker at du skal komme inn i butikken og kjenne på en god atmosfære. Vi ønsker at du skal kunne senke skuldrene, få inspirasjon og kose deg blant produktene til dine små stjerneskudd. Vi ønsker å tilby plagg som er komfortable i lek og moro, og som barna føler seg fin i både til hverdag og fest.»

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.