Samfunnsløftet støtter nye mørketidslys

Samfunnsløftet støtter nye mørketidslys

Samfunnsløftet fra Sparebank1 Nord-Norge er med på å skape levende byrom, og gir 200 000,- til nye mørketidslys i Harstad sentrum.  

Vi kan med stor glede fortelle at Samfunnsløftet går inn med 200 000,- i støtte til nye mørketidslys i Harstad sentrum.

– En av bankens målsettinger er å bidra til en attraktiv landsdel, og da ønsker vi å være med på å legge til rette for trivsel også i mørketida, sier Stig Sæther, banksjef i Sparebank1 Nord-Norge i Harstad 

 

De nye lysene skal fra seinhøsten 2022 erstatte de gamle julelysene, som i noen år nå har vært modne for utskifting.

Harstad Sentrum AS investerer over en halv million kroner i nye mørketidslys (julelys). Det blir nytt og spennende i tråd med vårt koselige og intime sentrum. Vi har tatt hensyn til bebyggelse og arkitektur, samtidig som vi nå skal moderniseres litt. Det kommer nye elementer som aldri har vært her før, vi utvider områdene og lar lysene henge litt lengre, nettopp for å lyse opp i mørketida.

For å få alt dette til er vi avhengig av gode støttespillere, alt fra private bidrag på Vipps, til større bedriftsavtaler. Og ikke minst, aktører som Sparebank1 Nord-Norge som er med på å skape levende byrom.

Lysene er bestilt gjennom lokal leverandør, Marios Musikk og oppheng skjer i samarbeid med Harstad Brann og Redning. Økonomisk støtte er det alt fra privatpersoner til bedrifter som står for. Gode bidragsytere både i og utenfor sentrum, i alle størrelsesordener.

Vi kan trygt si at dette engasjerer byen vår.

Lysene skal opp i begynnelsen av november, da inviterer vi også på åpningsfest i sentrum!

 

Se mer her om våre bidragsytere: Mørketidslys – Harstad sentrum (harstad-sentrum.no)

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.