Vintersalg hos Skohuset Harstad

Vintersalg hos Skohuset Harstad

Torbjørn og teamet hans på Skohuset i Gågata har startet årets store vintersalg. Her finner du merker som Icebug, Joya, Skechers, Gabor, Ecco, Tamaris, Marco Tozzi og mange flere. Visste du at hver eneste vare du kjøper på Skohuset Harstad er håndplukket av teamet selv? Vareutvalget velges ut på kjente motemesser og butikken har derfor førstehånds kunnskap til sitt eget vareutvalg. Dette i tillegg til en upåklagelig service har gjort at mange har valgt Skohuset Harstad som sin skobutikk. Selv om det betyr noe reisevei, men så skal det godt gjøres å ikke finne noe i denne allsidige butikken.

Velkommen til lokal handel.

 

                                     

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.