Anemone Blomster er klar for julehandel

Anemone Blomster er klar for julehandel

Du vet det nærmer seg jul, når den lille følelsen av gru begynner å gi seg tilkjenne, den lille følelsen av håpløshet. Du vet, når du har noen du skal kjøpe gave til, men du aner bare ikke hva du skal gi, i år heller….

Nå skal du høre, for løsningen er nær, de flotte damene på Anemone Blomster er her!

De har blomster og pynt fra gulv til tak, biler og sjokolade, ja noe for enhver smak.

Vi ønsker du lokalt skal handle, damene her står klare til å forvandle, de fleste blomster om til herlige kreasjoner, roser, tulipaner og peoner. Nei kanskje ikke peoner, litt utenfor sesong, men du kan jo feste på en ballong?

Det viktigste du må huske, er at du kan ikke gå rundt å luske, for julen kommer fortere enn du tror, og da er damene fri for alt annet enn jord. Vær tidlig ute med å bestille det du vil trenge, så slipper du vente så lenge. Send en blomst til andre kanten av landet, eller til naboen som fortjener en julehilsen, her er alt, også til herr Nilsen.

Anemone Blomster – Harstad sentrum (harstad-sentrum.no)

Dekorert av damene på Anemone
Gaver og dekor
Velkommen til Anemone

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.