Skeidar

Møbler & Interiør

Hjem / Shopping / Skeidar

ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 09:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Telefon: 77 01 95 00
Fjordgata 1, 9405 Harstad

Skeidar – Bertheustorget

Norges nyeste Skeidarbutikk som åpnet 23. mai 2019. Stor butikk på ca 2650 kvm hvorav 800 kvm med interiør. Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør.

Vi tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, og er en kompetansebedrift som daglig bistår tusenvis av kunder gjennom å være Hjelpsom, Proff og På.

Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med flere av landets fremste merkevarer på møbel, som bla Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde, Hødnebø, Jensen, Wonderland og Svane. Vi er også eksklusiv forhandler av det verdenskjente danske designmerket BoConcept.

Skeidar skal alltid tilby mest verdi for pengene, uansett prisklasse, samtidig som vi jobber hardt for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs og inspirerende reise. Vi er stadig nysgjerrige på nye trender og ideer, hvordan vi kan bli flinkere og på hva kundene våre vil ha. Vi skal fortsette å lytte og å forbedre oss!

Uthenting av varer på Larsnesset.
Lageret er rett ved siden av butikken og kan ta imot tilhengere, lastebiler med mer. Kunde som har med seg tilhenger med mer kan parkere utenfor lageret.

Tips, inspirasjon og gode tilbud på møbler og interiør. Velkommen til en hyggelig handel hos oss på Skeidar.