Triumph

Fra forførende undertøy og romantisk nattøy til moderne badetøy for sol og strand

Hjem / Shopping / Triumph
ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-16:00
Telefon: 77 07 13 96
Rikard Kaarbøs plass 1, 9405 Harstad

Triumph – Bysenteret

Velkommen innom din lokale Triumph butikk på Bysenteret i Harstad. Hos oss får du alt fra forførende undertøy til funksjonelle sportsbher. Vi har et bredt utvalg som strekker seg fra A-H cup, og vidde 65-105. Hos oss hjelper vi deg til å finne riktige størrelser enten du trenger et lite løft, en diskret form, mer støtte eller bare ren naturlig komfort. Med vår FIT-FINDER kan du bestille personlig veiledning slik at vi finner undertøyet som passer nettopp deg. Bestill gjerne tid via vår facebook side eller stikk innom for en prat.

Fra november til september har Triumph et bredt utvalg av moderne badetøy, her har vi noe for de fleste. Her går størrelsene fra A-G cup, og vidde 70-95. Vår badetøys-collection inneholder alt fra to-delte bikinier, hel badedrakt og noe lekkert til å dekke seg til med på tur til stranden.

Til natten har vi også det gode utvalget. Alt fra romantiske nattkjoler i silke til myke pysjamaser i bomull og viscose. Vi har deilige morgenkåper og kosedresser, samt gode myke nattsokker. Her står du fritt til å mixe og matche blandt sesongens lekre farger og mønstre.

For kalde vinderdager holder du deg god og varm med vårt myke ullundertøy. Her er utvalget lang-kort arm, singlets og lange-korte bukser m/m. Vi har også ullsokker og ullstrømper fra Vouge. Her finner du også strømpebuksene fra Vouge og Triumph som kan brukes både til hverdag og til fest.

Våre shape-produkter er tilpasset ulike former og til ulikt behov. Vi har hold-in underkjoler som former og får penkjolen til å falle fint. Stødige hold-in truser med diskrete sømmer, og shape-singlets som kan brukes til de flest anledinger.

I 2013 lanserte Triumph en egen lekker kosmetikk linje. Her kan vi velge blandt gode dufter, kremer, lipgloss og neglelakk. Den inneholder også en egen relax serie. Dette er rimelige produkter som passer godt til å skjemme seg selv litt bort, eller som små venninnergaver.

Red-Club er Triumphs egen kundeklubb og som medlem er du spesiell for oss. Du får et poeng for hver krone du bruker, 2000 poeng utløser 50% på kjøp av valgfrie varer opptil 2000 kroner før rabatt.

Velkommen innom for en hyggelig handel!