Specsavers

Tilbyr briller, kontaktlinser og synstest utført av autoriserte optikere

Hjem / Shopping / Specsavers
ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 9:00-16:30
Lørdag: 10:00-14:00
Telefon: 77 07 73 00
Storgata 2, 9405 Harstad

Specsavers – Bysenteret

Vi har noe for enhver smak. Du får alt fra spesialtilbud fra 195,- til det siste innen designbriller. Alle briller inkluderer enstyrke standardglass. Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen høyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. I tillegg til solbriller, lesebriller og kontaktlinser til dame, herre og barn har

Specsavers også mulighet for å inngå bedriftsavtaler om levering av vernebriller og databriller.

Specsavers har et trendy og bredt utvalg av briller og kontaktlinser.

Vi har mange designbriller fra kjente merker som Balmain, DAY by Birger et Michelsen, GANT, Karen Millen, Diesel, Lyle & Scott, Replay, Osiris, Timberland, Tommy Hilfiger, BOSS Orange, Karl Lagerfeld, G-star, Cheap Monday, Aurora og Tiger of Sweden.

Vi har kunnskapsrike, serviceinnstilte og blide ansatte som trives med å veilede våre kunder. Alle våre ansatte har høy kompetanse og står klare for å hjelpe deg med å finne riktig brille. Vi har også to autoriserte optikere med linsekompetanse. Det er Lars E. Bergh som i tillegg har en mastergrad i klinisk optimetri og Ole-Martin Olsen som som har over 30 års erfaring.

Specsavers ønsker ikke at vår kunder skal betale ekstra for en grundig synsundersøkelse. Vår synsundersøkelse inkluderer blant annet trykkmåling og digitalt bilde av netthinnen, samt OCT scan uten ekstra kostnad for deg som kunde. OCT skanner lagene i netthinnen for å kunne oppdage forandringer som kan tyde på øyesykdommer.

Bestill synsundersøkelse online i dag: http://www.specsavers.no/bestill-en-synstest

Om du ønsker å sende oss en mail så benytt harstad@no.specsavers.com

Velkommen til Specsavers på Bysenteret, vi gleder oss til å hjelpe deg!