Norli

Mange tusen forskjellige titler

Hjem / Shopping / Norli

ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 09:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Telefon: 77 00 15 50
Fjordgata 1, 9405 Harstad

Norli – Bertheustorget

Hos Norli bokhandel møter du mange engasjerte kolleger! Norli er en bokhandel med et bredt utvalg av bøker, kontorrekvisita, skolemateriell, leker og gaveartikler! Vi hjelper deg gjerne med å finne din favoritt blant våre mange spennende og interessante bøker! Har vi ikke boken du leter etter, bestiller vi den for deg.

Hos Norli finner du et stort utvalg av brettspill og kortspill. Vi kan også tilby et bredt utvalg av Lego, leker og gaver til barn. Liker du å tegne og male har vi mange fine farger fra bl.a. Lyra og Giotto.

I vår bokhandel finner du skolesekker fra Beckmann, og vi har også pennaler, drikkeflasker og matbokser som hører til. Vi har et stort utvalg av skrivesaker og kontorrekvisita. Både kladdebøker, viskelær, pennal, linjal og ringpermer. Det du trenger til skoledagen eller hjemmekontoret.

Ferien kan du gjerne starte hos oss; bøkene til å drømme deg bort i, fargerike kofferter til å pakke i og reiseguider for å finne frem til alle severdigheter. Våre kart fra Nordeca hjelper deg å planlegge turen. Husk også et morsomt reisespill eller to i kofferten.

Trenger du en gave, har vi mange små, fine og nyttige gaver, både til deg selv og til andre.

I tillegg har vi et stort utvalg av kort, og innpakningsmateriell.

Velkommen til Norli bokhandel – vi gleder oss til å hjelpe deg!