Scandic Hotel Harstad

Sentralt i byen

Hjem / Hotell / andre bedrifter / Scandic Hotel Harstad
ÅPNINGSTIDER
Alltid åpen
Telefon: 77 00 30 00
Strandgata 9, 9405 Harstad

Scandic Harstad

Hotellet har kanskje byens mest sentrale lokasjon som gjør at man ikke kommer nærmere noen av Harstad mest besøkte attraksjoner. Enten du skal med familien i Grottebadet, vil vandre stien langs sjøen eller besøke næringslivet så vil du finne alt rett utenfor døren.

Med helt nytt konferansesenter som sto klart i slutten av 2017 så er hotellet et fullverdig konferansehotell med møterom som tar alt fra 11 personer og hele veien opp til 400 deltagere. Hotellets storstue, Nordic Hall har et helt unikt preg med naturlig fjellvegg som en av sine sterkeste karaktertrekk. Lokalet er veldig allsidig og har huset alt fra konserter og selskaper til store landsmøter og næringskonferanse.

Hotellets restaurant har i løpet av 2019 gjennomgått en omfattende oppgradering og fremstår nå i ny drakt. I vårt helt nye Brasseri ALO serverer vi smakfulle retter, så vel klassikere som nyheter med variasjon etter sesong. Enten du ønsker å spise frokost, nyte en bedre middag eller ta noe godt å drikke, er du velkommen til å sitte ned hos oss i rolige og behagelige omgivelser. Vi har et flott utvalg vin og både lokalt og internasjonalt øl.

I tilknytning til hotellets restaurant har vi også et Chambre Séparée med plass til inntil 24 personer.

Velkommen til Scandic Harstad, midt i hjertet av byens sentrum.