Magnet

Din kreative verdiskaper

ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 08:00 – 16:00
Telefon: 480 56 020
Fjorgata 12, 9405 Harstad

Magnet

Magnet er et design- og merkevarebyrå i Harstad som har spesialisert seg på på skape verdifulle merkevarer med magnetisk tiltrekningskraft. Vi har også et sterkt fokus på at merkevarer bygges fra innsiden. Det er menneskene i din bedrift som er den glødende drivkraften og som må løftes for å lykkes.

Vi har utviklet Magnet+ som er et effektivt og verdifullt merkevarekonsept som har fokus på:

  • Et meningsfullt og kraftfullt formål og kjerneverdier som er grunnfjellet for å bygge en inkluderende bedriftskultur som løfter frem enkeltmennesker til å forstå viktigheten av jobben, skape sterkere team som trives og som presterer bedre i lag, deler kunnskap, inspirerer hverandre, utløser mot og stolthet. Og dette skal føre til at dere sammen vil jakte på å skape enda bedre kundeopplevelser.
  • Finne den lønnsomme posisjonen som får deg til å stå ut og skille deg ut fra andre konkurrenter. Posisjonsvalget skal være essensen i kommunikasjonen med både medarbeidere, kunder og den øvrige omverdenen.
  • Utvikle navn, logo og visuell identitet eller gjøre lønnsomme og tidsriktige fornyelser. Målet er alltid å kle opp din virksomhet slik at den fremstår med lidenskapelig autoritet, tillit og klarer å engasjere målgruppene.
  • Utvikle tiltrekkende og verdifull kommunikasjon som skaper magnetisk tiltrekningskraft og tillit og får kunder til å si JA til virksomheten, tjenestene, produktene og som gir deg et forsprang når du skal ansette nye, dyktige medarbeidere.
  • Tilføre omgivelsene på kontoret eller lokalet ditt det riktige designuttrykk som igjen er med på å forsterke din identitet, skape trivsel, gjøre dine medarbeidere stolte og skape ekte kunde-WOW.

Ja, da er det vel bare å ta kontakt med oss. Kaffen er alltid god hos oss!