Waynes Coffee

”We are searching for the ultimate fika.”

Hjem / Mat & Drikke / Waynes Coffee
ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-16:00
Telefon: 995 63 860
Rikard Kaarbøs plass 1, 9505 Harstad

Waynes Coffee – Bysenteret

Waynes har med sitt skikkelig gode konsept laget en topp kafè i Bysenteret. Vi byr på bl.a. økologiske råvarer og kortreist bærekraftig mat. Hos oss får du god enkel mat laget fra bunnen av. I tillegg til hele spekteret av førsteklasses organisk kaffe – både varm og kald, gode te’er, varm sjokolade og bakverk.

Det er kombinasjon av god kaffe, mat og skikkelig hjemmekoselig atmosfære – som gir den gode Waynes-opplevelsen. Vår kafé er faktisk en av de største i Norge og Sverige, så her har vi plass til alle.

Vi har som mål er å tilby våre gjester et naturlig møtested, og nyting av kvalitetsvarer. Her kan du møte venner, ta en kaffepause, lese avisa og slappe helt av.

Waynes vil også lære verden om den svenske «fika» og noen bare elsker det. Ellers kan du komme til oss for å ta med morgenkaffen, kjøpe frokost, studere eller spise enn sunn lunsj sammen med kollegaer.

Vi vil gjerne fremheve at vi også har tenkt på at barna skal ha det bra – og at sammen med Bysenteret har vi et felles Lekeland for barna i vår kafè. Det må vel være gode nyheter for foreldre og barn.

Velkommen innom Waynes Coffee i Bysenteret for en fika og trivelig kafè-opplevelse.