Kjøkken og Kaffe

En rett for alle, og alle har rett!

Hjem / Mat & Drikke / Kjøkken og Kaffe
ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 10:00-20:00
Lørdag: 10:00-16:00
Telefon: 41 66 56 57
Rikard Kaarbøs plass 1, 9505 Harstad

Kjøkken og Kaffe

Kjøkken og Kaffe er stedet du skal føle deg hjemme. Vi har laget et hyggelig pusterom med skikkelig mat fra bunnen av, for deg og dine.

Vi har plasser til vennegjengen, kjerne- og storfamilien, barselgruppen, blind-daten, studenten som vil ha ro, og hun som bare skulle raske med seg noe i farten. Dette er fordi vi har ulike soner i kafeen vår, for alle ønsker og behov.

Menyen vår spenner seg fra det store måltidet, til småretter og søte fristelser. Vårt kjøkken er i utgangspunktet klassisk norsk, men har hentet inspirasjon fra både nære og fjerne land. Vi jobber med å kombinere spennende smaker, samtidig som vi tar vare på de gode tradisjonene.

Miljø og bærekraft er viktig for oss på mange områder, og tre saker, har vi ekstra fokus på: matsvinn, plast og engangsemballasje og etikk og miljø rundt kaffeproduksjon. Les mer om våre bærekraftstiltak på kjokkenogkaffe.no

Vi er et godt og velkvalifisert KOK-team som virkelig ser frem til å åpne og ta imot gjester. For oss er service en kjempeviktig faktor og vi setter oppriktig stor pris på våre gjester.

En rett for alle, og alle har rett!  Velkommen innom Kjøkken og Kaffe i Bysenteret for en trivelig cafè-opplevelse.