Blomsø

Naturlig treffsted for en pause i hverdagen

Hjem / Mat & Drikke / Blomsø
ÅPNINGSTIDER
Man – fre: 09:00-18:00
Lørdag: 10:00-18:00
Telefon: 77 06 43 09 tast 2 for Blomsø av. Bysenteret
Rikard Kaarbøs plass 1, 9505 Harstad

Blomsø Bakeri og Konditori avd. Bysenteret

Blomsø Bakeri og Konditori er et naturlig treffsted for en pause i hverdagen.

Du finner oss i 1. etg. i Bysenteret, med utsikt over Harstad torg. Her kan du treffe venner, spise deilig lunsj eller andre nystekte bakervarer, eller nyte en varm kopp kaffe eller te mens du leser dagens aviser og titter ut på byens befolkning. Vi har også takeaway, og på kveldstid kan du kjøpe mat med Too Good To Go-appen.

Hos Blomsø får du ferske brød, kaker, wienerbrød, boller, påsmurte bagetter, salater, og masse annet godt, som for eksempel cupcakes og og franske makroner, vafler og sveler. Vi har nykvernet kaffe – byens beste, sier mange av våre kunder – vi har også te, kakao og kalde drikker. Kanskje en iskaffe frister? Vi selger softis fra Diplom-Is hele året, i tillegg til våre populære milkshaker.

På Blomsø steker vi også selv, slik at du alltid får nystekte, ferske bakervarer, hver dag, hele dagen.

Glutenallergi? Vi har et godt utvalg i glutenfrie produkter, bare spør vår hyggelige betjening. Hos oss får du også kaker for diabetikere.

Vi leverer alle slags marsipankaker, sjokoladekaer, festkaker, bryllupskaker og kaker med bilder. Gluten- eller laktosefrie kaker kan også bestilles. Spiselige bilder kan også kjøpes utenom.

Vi leverer snitter, påsmurte bagetter og salater til alle anledninger! I tillegg har vi også et utvalg vegetariske og veganske alternativer. Ring oss for større bestillinger, og vi leverer lunsjmaten rett til dere om ønskelig.

Husk å bestille kaker minimum to virkedager på forhånd. Bestillinger kan også gjøres via vårt bakeri i Harstadbotn. Tlf 770 64309. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Blomsø Bakeri og Konditori avd. Bysenteret, tidl. Kremtoppen, er en filial av Blomsø Bakeri og Konditori tidl. Harstadbotn Bakeri & Konditori AS.

Bakeriet ble etablert i 1958, og er byens eget og eldste bakeri. Bakeriet er en familiebedrift, og i dag arbeider også 4. generasjon her. Høsten 2015 overtok tredje generasjon bedriften. Blomsø Bakeri & Konditori AS bruker selvsagt noen maskiner i vår produksjon, men vi er i hovedsak et håndverksbakeri. Vi bruker mange av våre gamle oppskrifter som vi har brukt i over 50 år. I tillegg baker vi selvsagt også nye og spennende produkter.

Mat bakt lokalt gir de beste smaksopplevelser.

Vi gleder oss til å servere deg – velkommen!